Verlenging Onderhoudscontract Defensie voor 4 jaar…

Verlenging Onderhoudscontract Defensie voor 4 jaar…

Werklust Holland BV en het Ministerie van Defensie hebben onlangs een overeenkomst getekend m.b.t. een 4 jarige verlenging van het huidige onderhoudscontract. Het gaat hierbij over een raamovereenkomst voor onderhoudswerkzaamheden en overige diensten aan de Universele Bouwmachines Werklust (uniboma) en bijbehorende aanhangwagens.

IMG_4352

De UNIBOMA’s zijn hoofdzakelijk ingedeeld bij de genie en worden met name gebruikt voor het graven van dekkingen, opstellingen en tankgrachten ten behoeve van pantserrups voertuigen en voorheen tanks. Daarnaast worden de shovels gebruikt voor het vervolmaken van natuurlijke hindernissen, opwerpen van kunstmatige hindernissen, egaliseren van terrein en wegen én overslaan van goederen. In de jaren 90 schafte het Ministerie van Defensie voor dat doel 141 Werklust Wielladers aan, waarvan het merendeel nog dagelijks wordt gebruikt.

Onze samenwerking is ons in de afgelopen (ruim) 20 jaar goed bevallen en zo zien wij de komende jaren ook graag tegemoet.  Wij willen hierbij Defensie ook bedanken voor het wederom in ons gestelde vertrouwen.