Service

Telefoon: 055 533 43 63  (Menu keuze nr. 1)

Of u nu één of meerdere wielladers heeft, u bent altijd een gewaardeerde klant bij Werklust Holland. Dat betekent dat u op ons kunt rekenen voor uitstekende service en betrouwbare ondersteuning. Werklust Holland beschikt over een professionele serviceorganisatie die onderdelen, service, diensten en trainingen verzorgt.

Vanuit Apeldoorn staan onze goed opgeleide service-monteurs 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw wiellader te onderhouden of te repareren. Onze specialisten hebben de vereiste vaardigheden, kennis en gereedschap in huis, zodat u gegarandeerd weer snel aan de slag kunt met uw machine; waar u zich ook bevindt!

Omdat uw werk door moet gaan, gebeurt nazorg en revisie in principe altijd bij u (in het) bedrijf zelf. Moet u wiellader bij u worden opgehaald, dan kunnen wij eventueel (indien voorradig) voor een overbruggingsmachine zorgen.

Sinds 2014 hebben wij ook wielladers van Ljungby Maskin in ons programma, wij verlenen hierbij ook onze services en kunnen u ook van de originele onderdelen voorzien. Dus ook als u al een Ljungby heeft kunt u gewoon bij ons terecht!

Reparatie

Uw wiellader gaat lang mee maar heeft ook niet niet het eeuwige leven. U zult dus ooit de knoop moeten doorhakken; investeren in groot onderhoud / reparatie of een nieuwe machine aanschaffen. Misschien is de aanschaf van een (jong) gebruikte machine wel de juiste keuze. Wij willen u graag helpen bij het maken van de juiste beslissing!

Technische analyse

Wij willen u graag helpen bij het maken van een investeringsbeslissing. U kunt door Werklust Holland bv een Technische Analyse van uw machine laten uitvoeren. Een Technische Analyse verschaft maximaal inzicht in de technische staat van uw machine. Op basis van het rapport kunen wij u precies voorrekenen wat het u gaat kosten om uw machine te reviseren en in topconditie te krijgen.

Gebruikte machine

Een andere interessante optie is het aanschaffen van een (jong) gebruikte wiellader. Wij kunnen u helpen met het zoeken naar een wiellader die voldoet aan uw wensen. Neem hiervoor eens contact op met onze verkoopafdeling. Zij weten welke machines zij hebben ingeruild en op welke datum deze binnenkomen.

Nieuw kopen

Als u toe bent aan een machine met de nieuwste technologie of u de machine aangepast wilt hebben op uw specifieke werkzaamheden dan is investeren in een nieuwe Ljungby wiellader wellicht het beste. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Wij adviseren u graag over diverse modellen, accessoires, financieringsmogelijkheden en flexibele servicepakketten. Wij kunnen u zeker een interessant aanbod doen.

Preventief onderhoud

Door uw machine regelmatig door Werklust Holland bv te laten inspecteren, wordt uw bedrijfszekerheid vergroot en worden stilstandtijden tot een minimum beperkt. Wij kunnen u een uitgebreid onderhoudscontract aanbieden.

Het onderhoud wordt ten minste één keer per jaar uitgevoerd, afhankelijk van uw werkomgeving en wiellader inzet. Onderhoud wordt altijd door gekwalificeerde medewerkers van Werklust uitgevoerd. In het kader van het onderhoud worden eventuele storingen opgeheven en vereiste reparaties en tests uitgevoerd. Afhankelijk van de mogelijkheden op uw locatie zorgen wij dan voor een optimalisatie van de prestaties van uw machines.

Op het gebied van onderhoud kan de service afdeling van Werklust Holland bv u onder andere het volgende bieden:

  • Preventief onderhoud
  • Servicecontracten op maat
  • Meerwerk tegen gereduceerd tarief
  • Inspectie op locatie
  • Reparatie en onderhoud op locatie
  • Mobiele werkplaats
  • Storing zoeken

Onderhoudsovereenkomsten

Onze onderhoudsovereenkomsten bieden onderhoud van uw wiellader tegen een vaste prijs en een minimum aan stilstand. Een flexibele oplossing voor alle eisen op het gebied van machine-onderhoud variërend van reguliere inspecties tot totaalpakketten voor reparatie, service en onderhoud. Met een onderhoudsovereenkomst kunt u het onderhoud van uw machine afstemmen op de specifieke behoeften binnen uw bedrijf en dat tegen vaste kosten. Enkele voorbeelden:

  • Fullservicepakket voor onderhoud EN reparatie.
  • Deelservicepakket voor onderhoud EN reparatie aan geselecteerde onderdelen.
  • Onderhoudspakket voor onderhoud.

Inbegrepen in alle varianten zijn inspecties, gebruik van originele onderdelen en de expertise van Werklust onderhoudsmonteurs. Kortom alles wat u nodig hebt voor de laagst mogelijke operationele kosten en de hoogst mogelijke tweedehandswaarde van uw machine. Met onze flexibele aanpak is uw overeenkomst desgewenst uit te breiden.

Met een onderhoudsovereenkomst kunt u ongeplande stilstand en onvoorziene kosten beperken, hoe uw bedrijf er ook uitziet: zowel nu als later. We kunnen u aan maximale productiviteit en winstgevendheid helpen. Geef uw behoeften aan ons door. Dan regelen wij de rest en hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Onderhoud nodig? Wij bieden de juiste Service!