Scroll verder naar beneden op deze pagina
voor de pdf downloads van onderdelenboeken en filterlijsten

Originele onderdelen

Dit is onze garantie voor blijvende topprestaties van uw machine. Geen verrassingen en in veel gevallen een hogere restwaarde!

Voor een snelle levering van onderdelen is het essentieel om het juiste onderdelennummer en benaming aan onze medewerkers te kunnen geven. Wij hebben alle actuele onderdelen op voorraad.

Neem daarom de gelegenheid om uw onderdeel in de betreffende set of het onderdelenboek op te zoeken. Dit voorkomt foutieve leveringen en onnodige stilstand.

Contact: onderdelen@werklust.nl

Onderdelenboeken (PDF) van de Werklust shovels

Heeft u vragen? Neem contact met ons op…

Hieronder kunt u zelf alvast even in het onderdelenboek zoeken wat u denkt nodig te hebben:

Downloads (Werklust)

Let op! Op onze lijsten staat het oude adres vermeld, dit is nu: Europaweg 183, 7336AL in Apeldoorn.

Hieronder kunt u de PDF beschrijvingen downloaden van de originele Filtersets en Pennen & Bussen van uw Werklust wielader:

Met originele Werklust en Ljungby onderdelen weet u zeker dat de onderdelen in de machine passen en dat ze voor de volle 100% functioneren.

Originele onderdelen bieden u zekerheid en zijn speciaal ontwikkeld voor uw machine. U heeft volledige garantie op de machinefuncties en de onderdelen zijn nog minstens tien jaar leverbaar na de productiestop van het machinemodel. Kortom: hoge kwaliteit tegen lage totaalkosten.

Originele filters voldoen aan dezelfde eisen als de wielladers van Werklust en Ljungby Maskin. Filters met gedocumenteerde kwaliteit die perfect op de machine zijn afgestemd. Daarom vormen ze de logische keuze voor wie niet wil beknibbelen op productiviteit, rentabiliteit en veiligheid.

Filters behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw wiellader. Ze dienen om vloeistoffen en lucht van vuil en ongerechtigheden te ontdoen. Effectieve filters garanderen een goede werking van de machine.

Naarmate de eisen die aan de machines gesteld worden strenger worden in de vorm van een hogere inzetbaarheid, lagere operationele kosten en langere onderhoudsintervallen, worden de eisen die aan de filters gesteld worden eveneens strenger. Alle filtermerken kunnen niet aan deze eisen voldoen. Dit heeft een nadelige invloed op de machinekenmerken en de winstgevendheid.

Het gebruik van de juiste filters levert u een hogere veiligheid en lagere operationele kosten op. De juiste filters zijn filters die ontwikkeld zijn aan de hand van de specificaties van Ljungby Maskin en Werklust, lettend op de omgeving waarin deze filters dienst moeten doen.

Veel filters staan bloot aan koude, hitte en regen. De machine schokt en trilt en zowel de druk- als de temperatuurwaarden van de gebruikte vloeistoffen vertonen schommelingen.

Originele filters zijn de juiste filters in moeilijke omstandigheden: Ze worden altijd gekenmerkt door:

  • een hoge filtergraad die afgestemd is op bijv. de motor, de transmissie en het hydraulisch systeem;
  • een hoge stofopvangcapaciteit voor lange vervangingsintervallen, zonder aan functie in te boeten;
  • filterelementen van de hoogste kwaliteit;
  • stabiele corrosiebestendige behuizing.

Direct onderdelen bestellen