Palletvorks-1.5-mtr-300x225Uitrustingsstukken

Palletvorken en montageborden

Voor het verplaatsen van pallets en andere materialen heeft Werklust Holland bv verschillende palletvorken in haar assortiment. De standaard palletvorken hebben een lengte van1.5 meteren een montagebord frame1.5 meterbreed met ruime verstel mogelijkheden van de vorken, om zowel brede als smalle lasten te kunnen verplaatsen. De robuuste vergrendeling zorgt voor een stabiele borging van de vorken.

De volgende vorken (gebogen/gezet)) en montageborden kunnen wij u leveren:

  1. 6 tons vorken,    15 x 6 x 150 cm lang aan bord breed   150 cm of 220 cm
  2. 6 tons vorken,    15 x 6 x 180 cm lang aan bord breed   150 cm of 220 cm
  3. 10 tons vorken,  18 x 6 x 150 cm lang aan bord breed   150 cm of 220 cm

Naast het standaard programma, levert Werklust Holland bv ook palletvorken conform uw wensen, zoals extra brede frames, verschillende lengtes vorken, meerdere vorken aan het frame, hydraulisch verstelbare vorken, uitvoeringen met bovenklem, etc.

 

M5110278-300x225Puinrieken

Werklust Holland bv levert nieuwe en gebruikte puinbakken in verschillende volumen en breedtes. Deze laadbakken kunnen worden ingezet voor diverse werkzaamheden, zoals grond-, weg- en waterbouw, sloop- en recyclingbranche en overslag.

Werklust Holland bv heeft een ruim assortiment puinbakken voor het egaliseren van een zandbaan, het rooien van bestrating of het verladen van puin. Wij leveren verschillende puinbakken voor verschillende toepassingen. Een puinbak toepasbaar voor uw inzet en werkzaamheden b.v. met extra voorzieningen zoals rijplaathaken, lasthaken, steunen etc.

9-cbm-bucketLaadbakken

Werklust Holland bv levert nieuwe en gebruikte dichte laadbakken in verschillende volumen en breedtes. Deze laadbakken kunnen worden ingezet voor diverse werkzaamheden, zoals grond-, weg- en waterbouw, sloop- en recyclingbranche en overslag.

Werklust Holland bv heeft een ruim assortiment dichte bakken voor het verladen van losgestorte producten zoals asfalt, zand, grind etc. Wij leveren verschillende laadbakken voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld een groot volumebak voor volumineuze producten of een zeer slijtvaste bak voor het verladen van puin.

Alle laadbakken en puinrieken hebben de volgende eigenschapen:

  • Een solide constructie
  • Geconstrueerd van hoogwaardig materiaal
  • Geschikt voor een uitstekende en snelle indringing in het materiaal
  • Goede loseigenschappen
  • Geconstrueerd voor een maximale vulling
  • Een hoge slijtvastheid en daardoor onderhoudsarm

foto5-300x225Hefmasten, lastmoment beveiliging en slang breuk ventielen

Werklust Holland bv levert hefmasten voor uw wielladers. Er is niets op tegen om de laadbak van de shovel af en toe te vervangen door een hijsmast. Wanneer u gaat hijsen dan betekend dat de kieplast en de stabiliteit van de wiellader gaat veranderen. De machine moet dus dan op de juiste manier worden aangepast. Zo wordt uw machine voorzien van lastmomentbeveiliging en slangbreukventielen. Bovendien worden de riciso- en veiligheidsvoorschriften gehanteerd. Daar hoort een aangepast instructieboek bij compleet met kraanboek en een keuring door een notified body. Werklust Holland bv levert de hefmasten en wiellader-aanpassing met de verplichte CE-markering en aanpassing in het constructiedossier.

Nieuw of gebruikt? Vraag het aan onze afdeling Verkoop

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer uitleg of voor een offerte