Verlenging Reservedelencontract en Onderhoudscontract Defensie tot en met 2022

11 December 2018

Werklust Holland B.V. en het Ministerie van Defensie hebben onlangs twee overeenkomsten getekend m.b.t. 4 jarige verlenging van het huidige reservedelencontract en onderhoudscontract. Het gaat hierbij om raamovereenkomsten voor de levering van reservedelen en  onderhoudswerkzaamheden  aan de Universele Bouwmachines met bijbehorende aanhangwagens en de Mattenleggers.

De UNIBOMA’s zijn hoofdzakelijk ingedeeld bij de genie en worden met name gebruikt voor het graven van dekkingen, opstellingen en tankgrachten ten behoeve van pantserrups voertuigen en voorheen tanks. Daarnaast worden de shovels gebruikt voor het vervolmaken van natuurlijke hindernissen, opwerpen van kunstmatige hindernissen, egaliseren van terrein en wegen én overslaan van goederen. De Mattenlegger is een speciaal aangepaste grondverzetmachine voor onder meer het leggen van aluminium matten op het strand en rotsachtige ondergrond. De Mattenlegger maakt op die manier het terrein gereed voor amfibische operaties. Met de speciaal voor de ABU’s ontwikkelde mattenlegmodule legt de wiellader aluminium matten op het strand, zodat voertuigen die van een landingsvaartuig afkomen makkelijk over het strand kunnen rijden.

Onze samenwerking is ons in de afgelopen bijna 30 jaar goed bevallen en zo zien wij de komende jaren ook graag tegemoet.  Wij willen hierbij Defensie ook bedanken voor het wederom in ons gestelde vertrouwen.